Kurser

Anmäl dig till Allt i Hemmets inspirerande och roliga inredningskurser för dig som vill lära dig mer – eller för dig som skulle vilja börja jobba med inredning. Här kan du läsa mer om våra olika kurser!

Inredningskurs online: Homestyling – styla ditt hem inför försäljning
Inredningskurs 10–11/11 2018: Så inreder du hemma (grundkurs)
Inredningskurs 22–23/9 2018: Så blir du inredningsstylist (fortsättningskurs)

Inredningskurs online: Homestyling – styla ditt hem inför försäljning


Andrea Brodin leder kursen i homestyling.

I kursen Homestyling lär du dig hur du tar fram det bästa hos din bostad inför en försäljning. Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka priset med tio procent. Men professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor, eller ännu mer. Med vår nya inredningskurs online lär du dig att göra det själv! Eftersom kursen är en onlinekurs, kan du börja och slutföra den när du vill!

Du får: 

 • Följa med när Andrea Brodin homestylar en lägenhet. I tolv filmer berättar Andrea Brodin hur hon tänker och du får se henne fixa till hall, kök, vardagsrum, sovrum och balkong.
 • Checklistor för varje rum.
 • En intervju med mäklare Amélie Johansson.
 • Bästa idéerna på hur du hittar fina detaljer utan att behöva köpa dyrt och nytt.
 • En homestylingbudget och vad du kan räkna med att få för pengarna.
 • Sista minuten-knepen som lyfter stylingen. 

Läs mer och gå kursen här!

 

Olika_bilder_från_instagram
Så gör du inredningssuccé på Instagram, 28/4 2018

Gör inredningssuccé i sociala medier! Lär dig styla, fotografera och redigera med mobilen.
Vill du göra succé i sociala medier med vackra och inspirerande inredningsbilder? Vi lär dig hur du gör!

Stylisten och influencern Emma Sundh, som bland annat driver bloggen Emmas vintage, bjuder tillsammans med fotografen Emily Dahl in till en kreativ heldagskurs där du får lära dig styla, fotografera och redigera snygga bilder för sociala medier – med hjälp av din mobil! Dessutom guidar vi dig till hur du gör succé på Instagram med hjälp av enkla men effektiva strategier som verkligen fungerar.

Kursen riktar sig till:
Dig som vill lära dig de viktigaste och mest effektiva knepen som skapar vackrare bilder för sociala medier. Du måste ha en smartphone för att kunna delta i workshopen.

Exempel ur kursinnehållet:

 • Kreativa workshops där du lär dig styla, fotografera och redigera
 • Fotografen guidar: Lär dig ta fantastiska bilder – med mobilen!
 • Gör succé på Instagram. Vi ger dig tips och strategier som verkligen ger resultat.
  Läs mer och köp kursen här!

 


Inredningskurs – Grundkurs:
Så inreder du hemma
10–11/11 2018


Så inreder du hemma är kursen för dig som vill lära dig hur du skapar ett trivsamt och ombonat hem. Våra kursledare och gästföreläsare ger dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration. Du får lära dig hur du går tillväga för att inreda ditt hem från grunden – rum för rum. Vi guidar dig bland de populäraste inredningsstilarna, och ger dig de kunskaper du behöver för att välja färger, tapeter, material, möbler och detaljer som passar dig och din stil.
Läs mer och anmäl dig till kursen här!

Collage_av_tapet_och_färg
Inredningskurs – Fortsättningskurs:
Så blir du inredningsstylist,
22–23/9 2018


I september är det dags för vår kurs Så blir du inredningsstylist. Den vänder sig till dig som brinner för inredning och drömmer om att kunna förvandla ditt stora intresse till din nya karriär. Du har grundläggande inredningskunskaper i färgkomposition, designhistoria, material och möblering motsvarande vår grundkurs Så inreder du hemma eller liknande, och har som mål att jobba som inredningsstylist på hel- eller deltid.
Vid avslutad kurs har du inte bara lärt dig mer om vad det innebär att jobba som stylist, vilka karriärmöjligheter du har och hur du tar dig an dina uppdrag – steg för steg. Du får även massor av inredningskunskap, koll på de senaste trenderna och en verktygslåda full av praktisk kunskap, nya kontakter och massor av pepp.
Det här är kursen för varje blivande inredningsstylist!
Läs mer och anmäl dig till kursen här!