Är du bekant med Allt i Hemmet? I så fall kan du hjälpa oss att bli ännu bättre! 

Är du bekant med Allt i Hemmet? I så fall kan du hjälpa oss att bli ännu bättre! 

Vi behöver DIN hjälp!

Är du en trogen Allt i Hemmet-läsare? Då behöver vi din hjälp! Under våren 2017 kommer vi att genomföra en stor hem & inredningsundersökning. För att undersökningen ska bli så bra som möjligt så vill vi gärna träffa några läsare som kan hjälpa oss med svar på våra första frågor. 

Vill du komma och träffa oss på redaktionen och prata lite om vad som inspirerar dig och hur du tänker kring inredning, trädgård och ditt hem? Anmäl dig genom att mejla en kort beskrivning av dig själv och ditt intresse för hem och inredning till insikt@bt.bonnier.seMötet äger rum den 21 april på Allt i Hemmets redaktion i Stockholm. Eftersom mötet kommer att filmas är det viktigt att du tycker att det känns kul att stå framför kameran. 

Tyvärr har vi inte möjlighet att träffa alla intresserade, du som blir utvald kommer att kontaktas via mejl. Som tack för din tid och hjälp får du en goodiebag fylld av härliga produkter PLUS en valfri prenumeration på någon av våra syster-tidningar. 

Tack för att du läser Allt i Hemmet och tack för hjälpen med det här projektet (som du såklart kommer att få läsa mer om i tidningen framöver)!