Kök-web 9.jpg
 

Ska du göra om ditt kök? Eller vill du bara ha massor av inspiration om kök? Nu lanserar Allt i Hemmet en ny webbtidning på temat kök!

Kök är alltid aktuellt och något som vi gärna vill läsa om. Nu har Allt i Hemmet tagit fram en digital specialtidning bara om kök.

– Vi har märkt att intresset för kök är enormt stort och vill ge ännu mer till våra läsare. Därför har vi nu satt ihop en 68-sidig specialtidning om detta kära ämne, säger Jenny Oscarsson, chefredaktör på Allt i hemmet.

Den digitala tidningen finns att köpa på alltihemmet.se/special och kan läsas både i paddan, datorn och mobilen – och självklart även laddas ner och skrivas ut. Prenumeranter får tidningen till specialpris.

Bland de 68 fullmatade sidorna ingår bland annat en smart planeringsguide, massor av köptips och nya kökstrender för den som behöver inspiration. Tidningen kostar 59 kr, och är du prenumerant kostar den 39 kr.

– Det känns fantastiskt kul att kunna ge våra läsare ännu mer och dessutom på det här smidiga sättet! Det är otroligt smart att alltid ha tidningen till hands, eftersom den går att läsa både på datorn och i mobilen, säger Jenny Oscarsson.

Här köper du Allt i Hemmets specialtidning om kök!

Prenumeranter köper köksspecialen till rabatterat pris! Inte prenumerant än? Det blir du här