Anmäl dig till Allt i Hemmets inspirerande och roliga inredningskurser för dig som vill lära dig mer – eller för dig som skulle vilja börja jobba med inredning. Här kan du läsa mer om våra olika kurser!

Våra duktiga inredare lär dig hur du får ett ombonat och mysigt hem.

Våra duktiga inredare lär dig hur du får ett ombonat och mysigt hem.

Inredningskurs – Grundkurs: Så inreder du hemma, 25-26/11 2017

I november kommer vår kurs Så inreder du hemma. Det är kursen för dig som vill lära dig hur du skapar ett trivsamt och ombonat hem. Våra kursledare och gästföreläsare ger dig konkreta råd och massor av inredningskunskap och inspiration. Du får lära dig hur du går tillväga för att inreda ditt hem från grunden – rum för rum. Vi guidar dig bland de populäraste inredningsstilarna, och ger dig de kunskaper du behöver för att välja färger, tapeter, material, möbler och detaljer som passar dig och din stil.
Läs mer och anmäl dig till kursen här!

 

Allt i Hemmets fortsättningskurs för dig som vill jobba som inredningsstylist.

Allt i Hemmets fortsättningskurs för dig som vill jobba som inredningsstylist.


Inredningskurs - Fortsättningskurs: Så blir du inredningsstylist, 27-28/1 2018

I januari är det dags för vår kurs Så blir du inredningsstylist. Den vänder sig till dig som brinner för inredning och drömmer om att kunna förvandla ditt stora intresse till din nya karriär. Du har grundläggande inredningskunskaper i färgkomposition, designhistoria, material och möblering motsvarande vår grundkurs Så inreder du hemma eller liknande, och har som mål att jobba som inredningsstylist på hel- eller deltid.

Vid avslutad kurs har du inte bara lärt dig mer om vad det innebär att jobba som stylist, vilka karriärmöjligheter du har och hur du tar dig an dina uppdrag – steg för steg. Du får även massor av inredningskunskap, koll på de senaste trenderna och en verktygslåda full av praktisk kunskap, nya kontakter och massor av pepp.

Det här är kursen varje blivande inredningsstylist inte vill vara utan!
Läs mer och anmäl dig till fortsättningskursen här!

 

Öka priset på din bostad med hjälp av inredningskursen i homestyling.

Öka priset på din bostad med hjälp av inredningskursen i homestyling.


Inredningskurs online: Homestyling - styla ditt hem inför försäljning

Lär dig hur du tar fram det bästa hos din bostad inför en försäljning. Att styla sitt hem inför en försäljning kan öka priset med tio procent. Men professionell homestyling kan kosta 20 000 kronor, eller ännu mer. Med vår nya inredningskurs online lär du dig att göra det själv! Eftersom kursen är en onlinekurs, kan du börja och slutföra den när du vill! 
Köp kursen Homestyling - styla ditt hem inför försäljning!